Харківський "Металіст" завершив матч проти лідера Першої ліги України

Гра видалася багатою на голи

У першому таймі матчу 14-го туру Першої ліги львів'яни мали повну перевагу над харків'янами. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію з офіційного сайту харківського "Металіста".

Атакувальні потуги зелено-білих спочатку увінчалися у точний удар Невеса після прострілу з лівого флангу від Саківа, а згодом — у якісне виконання Чачуа стандарту. Відзначимо дії Владислава Бабогла, який дезорієнтував Фастова оманливим рухом. Удари жовто-синіх зазвичай приходилися у руки Кожухарю. Зокрема, намагався вразити його ворота Ян.

На старті другої половини зустрічі у наші ворота міг забивати Олександр Мизюк, втім, м'яч після стандарту пролетів повз ворота. Але майже одразу Ян Костенко забив в один дотик із флангової передачі Павла Полегенька. Найкращий шанс нашої команди на 63-й хвилині мав Євгеній Рязанцев, який із правого флангу вийшов віч-на-віч із Кожухарем, проте воротар "Карпат" здійснив сейв. З передачі 7-ки харків'ян мав шанс забити й Багачанський, який бив із гостого кута, проте знову на місці був Кожухарь.

Зазначимо, що не раз вдало виконував свою роботу і наш голкіпер Дмитро Фастов. Господарі поля тримали гру під своїм контролем і довели справу до впевненої перемоги з рахуном 3:0.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про нічию харківського металіста проти гостей з ТернополяХарківський "Металіст" та тернопільська "Нива" голів не забивали та поділили очки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з офіційного сайту харківського "Металісту". На початку зустрічі ніхто із суперників не хотів ризикувати. Харків'яни більше тримали м'яч, але без просування вперед. Крім ударів з далекої відстані не було що і згадати. Перший момент у матчі на 16-й хвилині створили господарі, але удар Мораренка парирував Механів. З кожною хвилиною ігрова перевага "Металіста" зростала, але втілити її у забитий м'яч не вдавалося. Без травмованого найкращого бомбардира Різника у гостей були суттєві проблеми в атаці. Перший тайм завершився без голів. Після перерви продовжували атакувати підопічні Аніщенка, але помилки у заключній третині поля не дозволяли їм забити. На жаль, темп матчу був повільний. Не було зрозуміло за рахунок чого хочуть сьогодні перемагати гості. Поступово тернопільський колектив вирівняв гру, але моментів у них не було. У підсумку, матч так і завершився без голів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися