Харківський "Металіст 1925" щойно завершив захоплюючу гру проти прямих конкурентів

Команди вирішили пограти в атакувальний футбол

Харківський "Металіст 1925" втрачає перемогу через помилку свого воротаря у матчі з полтавською "Ворсклою". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з офіційного сайту ФК "Металіст 1925".

Серія "Металіста 1925" без перемог в УПЛ уже сягнула п'яти матчів, "Ворскла" не може виграти в четвертій грі поспіль. Обидві команди продемонстрували волю до результату, але в підсумку змушені задовольнятися нічиєю, яка не влаштувала нікого. За "Металіст 1925" дебютні голи в УПЛ забили Сидоров і Фаріна, але безглузда помилка кіпера Олега Мозіля нівелювала старання харків'ян.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про поразку "Металіста 1925" у матчі з одним з лідерів Прем'єр-ліги"Металіст 1925" у видовищній грі поступився "Кривбасу" з Кривого Рогу, що наразі очолює турнірну таблицю. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на сайт ФК "Металіст 1925" Обидві команди мали можливість використати міжнародну паузу для плідної підготовки до очного поєдинку, адже жодного з гравців (навіть легіонерів) не викликали до національних збірних. Господарі поля намагалися розвинути першу атаку на свою користь, але Русин не зміг забігти на скидання Дмитренка та відкрити рахунок. Проте це зробив Задерака після стрімкої контратаки та прострілу зблизька на 3-й хвилині. Зазначимо, що в цьому моменті "жовто-сині" допустили фатальну помилку в центрі поля. Після швидкого голу підопічні Едмара забрали м'яча собі та спробували провести кілька позиційних атак, вирішивши не ризикувати та сподіваючись на значну кількість часу попереду. Проте небезпеки від "Металіста 1925" не було, а ось Бескоровайний міг подвоювати перевагу з кутового. Шкода, що Данило не підтвердив статус одного з найкращих бомбардирів "Кривбаса", бо можливість і справді була гарною. До слова, криворіжці зробили явну ставку на стандарти в першому таймі. Можливо, це є однією з ознак вищого за класом суперника. Харків'яни змогли дістатися до фінальної третини суперника лише на 19-й хвилині та навіть пробити по воротах Кліщука, та Борячук схибив. Надалі свої можливості змарнували Дмитренко та Мартинюк — все повз ворота. Тож Кожушко вирішив покарати суперника за помилки в реалізації та забив другий м'яч. Схема аналогічна з першим голом: стрімка контратака, прорив флангом, простріл і удар з близької відстані. Схоже, що гравці "жовто-синіх" не засвоїли урок після невдалих стартових хвилин. Та Вачіберадзе все ж вдалося відквитати один м'яч і перервати безгольовий період із 4 матчів. Щоправда, в цьому моменті допоміг рикошет від Кліщука.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися