Майбутнє футболіста з Харківщини у Європі прояснилося

Нападник продовжує набирати форму

Відомий інсайдер Фабріціо Романо розповів про плани керівництва лондонського "Челсі" відносно уродженця Краснограду Михайла Мудрика. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію видання "Sport.ua".

"Мудрик точно змінить свою історію в "Челсі". Нещодавно він забив за "Челсі", забив за збірну України. Щось змінилося. Мудрик дуже щасливий в Лондоні, він звик до тренувань "Челсі" та життя в Англії, це дуже важливо для молодого гравця в чужій країні. Треба зазначити, що влітку деякі клуби намагалися дізнатися у "Челсі" про можливість трансферу Мудрика, але відповідь завжди була однакової – вони хотіли захистити та підтримати гравця. І керівництво, і тренер. "Челсі" ніколи не думав про те, щоб відпустити Мудрика. В "Челсі" довіряють Мудрику, та вірять, що ми ще не побачили найкращу версію Михайла", - написав Фабріціо Романо у своїх соцмережах.

В цьому сезоні 22-річний Михайло Мудрик зіграв дев'ять матчів матчів за лондонську команду, відзначившись двома голами. В минулій кампанії на його рахунку було ще 17 зіграних поєдинків та два асисти у синій футболці.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про присвоєння Михайлові Мудрику звання почесного громадянина КрасноградаФутболіст лондонського "Челсі" та національної збірної України Михайло Мудрик відсьогодні - почесний громадянин Краснограду. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Красноградської міської ради. "На сесії міської ради одностайно підтримано рішення про присвоєння цього  звання з врученням диплому та пам’ятного знаку МУДРИКУ Михайлу Петровичу, українському футболісту, гравцю лондонського "Челсі" і збірної України, бронзовому призеру молодіжного чемпіонату Європи 2023 року у складі збірної України. Пишаємося!", - зазначається на сайті ради.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися