Ярославський пригадав фанатом, що вони зрадили Металіст та поставив їм ультиматум

Щоб Ярославський повернувся у футбол на стадіоні потрібно набрати мінімум 30 тисяч осіб

Колишній власник харківського Металіста Олександр Ярославський розповів за якої умови він повернеться в футбол. Про це повідомили на сайті "Футбол 1/2/3", посилаючись на інтерв'ю Ігоря Бурбаса.

"Коли був Металіст, ми збирали на стадіоні по 40 тисяч. Коли повернуся, у мене буде вимога до харківських уболівальників - мінімум 30 тисяч осіб на стадіоні. Тоді я буду займатися футболом. Якщо немає, нехай мають те, що мають. Ми обов'язково підпишемо угоду з владою, щоб не було непорозумінь зі стадіоном. У всіх повинна бути відповідальність, якщо хочете футбол - ходіть. А то ж теж вболівальники хороші. Говорили "Де Металіст?", Плакали, лили крокодилячі сльози, а коли треба було захищати Металіст, ніхто рот не відкрив. Тільки Курченко прийшов, все впали на коліна і почали в долоні плескати. І чим закінчилося? Я попереджав: "Хлопці, боріться". Але боровся один я ", - сказав Ярославський.

Нагадаємо, колишній президент та власник харківського футбольного клубу "Металіст" написав офіційний лист на ім'я в.о. мера Харкова Ігоря Терехова та губернатора Харківської області Айни Тимчук з пропозицією відродити саму команду і її колишню футбольну славу. Своєю чергою в.о. мера Харкова Ігор Терехов повідомив на засіданні Харківської міськради про те, що протягом останнього тижня вони разом з Ярославським активно розробляли дане питання.




Константин

14 березня 2021, 21:38

Чтобы болельщики ходили на стадион игра должна приносить удовольствие, тогда не нужны будут никакие ультиматумы и запугивания. Если игра из под палки или без желания на футбол ради галочки никто ходить не будет.

Дмитрий

14 березня 2021, 21:24

Сергей, Писать грамотно научись для начала,а болельщики в Харькове всегда были одними из лучших в Украине.Не ровняйте всех по одной планке.

Алексей

14 березня 2021, 20:21

Ультиматумы пусть своей жене ставит, нам подачки не нужны. Хочешь заниматься, занимайся, не хочет не занимайся. Ты ещё скажи, что каждый кто пришел на стадион обязан курить ход дог и стакан пива, а то вон со стадиона.

Александр

14 березня 2021, 19:53

Такому городу как Харьков ,нужен футбол,и своя команда ,которая была лучшая в Украине,с лучшим тренером которого раньше не было у Металлиста.

Сергей

14 березня 2021, 19:32

Да какие у нас в харькове болельщики, так сявки. Фудболом прикрываются что бы по бандицтвовать. Показали они уже себя во всей красе.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися