Харків став табором Національної збірної: де будуть тренуватися футболісти

До Харкова вже прибула частина футболістів Національної збірної України з футболу

Збірна України з футболу на чолі з незмінним лідером Андрієм Шевченко прибула до Харкову на збори із підготовки до фіналу Чемпіонату Європи. Про це розповів у своєму Facebook бізнесмен Юрій Сапронов.

"Збірна України з футболу прибула на тритижневий збір до нас в готель. Рукопотискання - заборонені, контакти - мінімальні, дистанція - максимально можлива, кожні три дні - антиковідні тести нам і їм. Такий протокол УЄФА. Зйомки - лише на вулиці, персонал готелю - незмінний, не можна ані додавати, ані змінювати. Збірній потрібна тиша, затишок, сервіс, комфорт, усамітнення", - розповів Юрій Сапронов.

picture

Збірна України з футболу тренуватиметься на харківському стадіоні "Сонячний", що розташований у П'ятихатках. Жити спортсмени разом із тренерами будуть у готелі гольф-курорту Superior Golf & Spa Resort.

До Харкова вже прибули 11 членів збірної. А от гравці "Динамо" отримали кілька днів відпочинку після участі у фіналі Кубку України. Вони приєднаються до збірної за кілька днів. У 20-х числах травня до Харкову приїдуть також гравці, які є членами європейських команд, там чемпіонати завершаться до кінця місяця.

У збірної на час перебування у тренувальному таборі заплановано три товариські матчі: 23 травня - проти Бахрейну у Харкові, 3 червня - з Північною Ірландією у Дніпрі та 7 червня - з Кіпром у Харкові.

Після цього, 8 червня, збірна вирушить до Румунії для участі у Чемпіонаті Європи.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що у Харкові провели напівмарафон, у ньому спортсмени змагалися на трьох бігових дистанціях: 21 км, 10 км та 1 км.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися