Як харківські політики відреагували на поразку збірної України з футболу

Політики підтримали у себе в соцмережах збірну України

Збірна України з футболу покинула Євро-2020, поступившись в 1/4 фіналу одному з головних фаворитів чемпіонату - збірній Англії. Харківські політики після поразки опублікували свої реакції в соцмережах.

"Дуже шкода, але команда провела гідний турнір. Цінуйте збірну за об'єднання всієї країни, характер та історичний результат! Наступного разу ми обов'язково переможемо! Пишаюся нашою футбольною командою!" - написала народний депутат України Юлія Світлична.

"На жаль. Програли. Лаяти збірну України язик не повертається, але і хвалити нема за що. Одна класна гра з п'яти проведених на чемпіонаті - це занадто мало, щоб претендувати на вихід у півфінал. Тим більше в протистоянні з Англією. Так що - спасибі хлопцям за шведів. І Шеві за надію спасибі! Наші перемоги ще попереду!" - написав ексголова Харкова Михайло Добкін.

"Спасибі нашій збірній за Євро-2020. Спасибі за емоції, спасибі за історичний вихід в 1/4", - написав в.о. мера Харкова Ігор Терехов.

Контекст:

Харківський мільйонер і колишній конкурент Кернеса на виборах Юрій Сапронов відреагував на поразку збірної України з футболу від Англії.

Збірна України з футболу покинула Євро-2020, поступившись в 1/4 фіналу одному з головних фаворитів чемпіонату - збірній Англії. Результат матчу: Україна - Англія - 0:4.

Збірна України обіграла національну команду Швеції у додатковий час в матчі 1/8 фіналу Євро-2020 і вийшла у чвертьфінал турніру.

Нападник української збірної Артем Бесєдін отримав серйозну травму після грубого порушення правил шведом Маркусом Даніельссоном. УЄФА буде платити клубу "Динамо" по 20 тисяч євро за кожен день відновлення Бесєдіна.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися