Харківський мільйонер прокоментував перемогу Італії на Євро-2020

Збірна Італії з футболу здобула перемогу над Англією в фінальному матчі Євро-2020

Харківський мільйонер і колишній конкурент Кернеса на виборах Юрій Сапронов відреагував на перемогу збірної Італії з футболу на Євро-2020. Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

"Італііііяяяяяяя !!!!!! Все по справі. Вони були краще. Навіть не сперечайтеся. Спасибі Роберто Манчіні! Боже бережи Королеву", - написав Юрій.

Гравці збірної Італії стали чемпіонами Євро-2020. У фіналі вони зіткнулися зі збірною Англії на лондонському стадіоні "Уемблі". Матч закінчився внічию з рахунком 1:1, а в серії післяматчевих пенальті італійці випередили суперників.

Рахунок у матчі відкрили вже на другій хвилині гри. Відразу після початкового свистка лівий захисник збірної Англії Люк Шоу замкнув на дальній штанзі подачу Кирана Тріпп'єра, забивши найшвидший гол у фінальних матчах чемпіонатів Європи.

Нагадаємо, раніше Юрій Сапронов прокоментував падіння англійського футболіста Рахіма Стерлінга в матчі проти Данії.

"Падіння Стерлінга викликало шок у світі. Це не економіка, це футбол. І Стерлінг - не фунт, хоч й англійський. Він - Рахім. Заслужений нирець збірної Англії. І в неділю більша частина світу буде вимагати його покарання. Суперник англійців, збірна Італії виглядає ідеальним прокуратором команди господарів. Лондон побачить дві прекрасні команди. Але саме Італія ідеальна з першого матчу Євро-2020. Тоді як Англія вкочує в чемпіонат, як двоповерховий лондонський автобус. Але саме до фіналу вона розігналася! І бути б їй прекрасній улюбленицею фанатів, якби не падіння Стерлінга. І не сльози Данії, яку таким неоднозначним способом прибрали зі шляху англійців", - написав Юрій Сапронов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися