На харківському «Металісті» дуже скоро може зіграти Шахтар

До Харкова може приїхати "Шахтар"

У Харкові на стадіоні "Металіст" зіграє "Шахтар", якщо вони пройдуть в наступний раунд плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів. Про це розповів футбольний журналіст Ігор Циганик у своєму Telegram-каналі.

Для такого матчу Шахтар повинен пройти Генк. У Києві на "Олімпійському" матч прийняти не зможуть, оскільки там 24 серпня проходити концерт, присвячений Дню Незалежності України.

"Якщо Шахтар пройде Генк, то в наступному раунді свій домашній матч він зіграє в Харкові на ОСК "Металіст"! Керівництво Шахтаря вже звернулося до харків'ян з відповідною пропозицією ", - написав Циганик.

Все вирішиться вже 10 серпня, коли пройде матч Шахтар - Генк. Першу гру українці виграли з рахунком 2: 1. Матч будуть показувати о 20:30.

Інші новини:

Першим етапом реконструкції переданого в комунальну власність Спортивного комплексу "Металіст" стала інфраструктура дитячої футбольної академії. На ремонт території ДЮФА за планом повинні витратити 53 мільйони гривень.

Вся інфраструктура та об'єкти СК "Металіст" перейшли з обласної в комунальну власність. Рішення про його передачу було прийняте 10 червня, і відразу ж після цього на об'єкті почалася реконструкція.

Харків'янки показали хороші результати на Олімпійських іграх. Наші плавчині вибороли "бронзу" в змаганнях дуетів з синхронного плавання четвертого серпня. Фінальні змагання дуетів серед спортсменок з різних країн почалися о 13:30.

Українські плавчині Анастасія Савчук і Марта Федина з Харкова за результатами змагань посіли третє призове місце. Однак вони отримали не тільки медалі, а й першу для України нагороду в артистичному плаванні на Олімпійських іграх.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися