У Харкові може відбутися матч "Шахтар" - "Монако" (ОНОВЛЕНО)

Матч повинен відбутися 25 серпня

На Харківському стадіоні "Металіст" може відбутися футбольне протистояння між "Шахтарем" і "Монако" в рамках Ліги чемпіонів. Матч запланований на 25 серпня. Про це виданню Depo.Харьков повідомило джерело в регіональній федерації футболу.

Співрозмовник зазначив кореспонденту, що наразі "Шахтар" розглядає можливість проведення матчу-відповіді в плей-офф Ліги чемпіонів проти футбольного клубу "Монако" на стадіоні "Металіст" у Харкові.

З посиланням на джерело у виданні зазначають, що спочатку для проведення матчу розглядали НСК "Олімпійський" у столиці, проте у зв'язку з концертами стадіон не встигнуть підготувати до проведення футбольного поєдинку.

"У них варіантів по суті немає. На "Чорноморці" поле "вигоріло" після двох концертів "Монатіка". У Львові теж якісь концерти. Тому залишається тільки Харків, — сказав співрозмовник Depo.Харьков. - Рішення готується".

ОНОВЛЕНО: На офіційному сайті УЄФА саме стадіон "Металіст" вказаний у меню матчу. Тому інформацію можна вважати офіційною.

picture

Нагадаємо, що на стадіоні "Металіст" буде встановлена найсучасніша аудіосистема озвучування. Про це розповіли у пресслужбі футбольного клубу. Зазначається, що модернізація відбудеться в рамках масштабного відновлення інфраструктури. Вартість нової аудіосистеми - 250 тисяч євро, які президент "Металіста" Олександр Ярославський вже сплатив. У пресслужбі стверджують, що в процесі робіт встановлять обладнання компанії Bose - провідного світового бренду в галузі виробництва звукової техніки.

Раніше видання "Коментарі" писало, що вся інфраструктура та об'єкти СК "Металіст" перейшли з обласної в комунальну власність. Рішення про його передачу було прийняте 10 червня, відразу ж після цього на об'єкті почалася реконструкція.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися