Харковом тепер курсуватиме фан-поїзд з символікою «Металіста»

Перший фан-поїзд курсуватиме по найдовшій лінії метро - Холодногірсько-Заводській. Але незабаром аналогічні поїзди з'являться і на двох інших

Перший фан-поїзд буде радувати харків'ян і гостей міста, рухаючись по найдовшій лінії метро - Холодногірсько-Заводській. Через деякий час аналогічні "футбольні потяги" з'являться і на двох інших. Як інформує видання "Коментарі", про це повідомили в Департаменті у справах сім'ї, молоді та спорту міськради, пише Харків Times.

У Харкові вперше з'являться вагони з символікою футбольного клубу "Металіст". Перший потяг сьогодні вирушив з електродепо Харківського метрополітену "Московське". Через деякий час такі ж оздоблені електропоїзди курсуватимуть і на двох інших лініях - Олексіївській і Салтівській. Задум нанести на вагони символіку футбольного клубу "Металіст" з'явився неспроста. Побачивши такі розмальовані вагони харків'яни повинні зрозуміти, що почалося відродження улюбленої команди, яка вже давно перестала бути просто футбольним клубом. Зараз це справжній символ і бренд міста Харків.

Поки що "Металіст" продовжує без поразок йти до заповітної своєї мети - виступам в Прем'єр-лізі національної першості. У перших 4 матчах Першої ліги харків'яни здобули перемоги, здобувши максимальну кількість очок. У Кубку України у "Металіста" теж справи йдуть добре. Команда пройшла в стадію плей-офф, чекаючи свого нового суперника. Харків'яни вже побачили, що футбол повертається в місто, тому на домашніх матчах в Харкові знову аншлаг, як в старі добрі часи.

Читайте також на порталі "Коментарі" - на стадіоні "Металіст" відбудеться матч Ліги чемпіонів. У велике місто знову повертається великий футбол.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися