У Харкові відбудеться футбольний матч

Де перекриють дорогу у Харкові 1 листопада

У Харкові 1 листопада пройде футбольний між командами ФК "Металіст" (Харків) та ФК "Альянс" (селище Липова Долина). Про це розповіли у Департаменті інфраструктури Харківської міськради, передає Диспетчерська служба 1562 року.

Рух транспорту заборонять з 17:00 до 20:30 у пров. Власівському на вул. Храмова, вул. Плеханівській на ділянці від вул. Молочна до вул. Державінській. Крім того, з станції метро "Спортивна" та "Метробудівників" закриють для мешканців.

Міський автобус №260 курсуватиме таким чином: залізнична станція "Основа" - вул. Валдайська - вул. Депівська - вул. Південнопроєктна - пр. Гагаріна - пр. Героїв Сталінграда - вул. Морозова - вул. Плеханівська - пров. Тарасівський - вул. Тарасівська - пров. Старомосковський - вул. Броненосця "Потьомкін" - пл. Захисників України – пр. Московський – вул. Польова - вул. Плеханівська - вул. Морозова - пр. Героїв Сталінграда - пр. Гагаріна - вул. Південнопроєктна - вул. Депівська - вул. Валдайська - залізнична станція "Основа".

ДТП у Харкові:

У четвер, 28 жовтня, Київський районний суд Харкова обирав запобіжний захід 16-річному винуватцю ДТП на проспекті Гагаріна Миколі Харківському та взяв його під варту на 60 днів. Адвокат підлітка заявила, що він не ховатиметься від слідства, а навпаки разом із батьками сприятиме і попросила відправити його під домашній арешт або визначити заставу.

Увечері, 26 жовтня, суспільство потрясла звістка про смертельну ДТП на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна у Харкові. Внаслідок аварії загинула людина, ще трьох з тяжкими травмами доставлено до лікарні. Аварія сталася близько 20:40 на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна. Автомобіль Infiniti на величезній швидкості, порушивши правила дорожнього руху, зіштовхнувся із Chevrolet, 58-річний водій якого загинув на місці.

У поліції повідомили, що транспортний засіб було зареєстровано на матір водія. Після аварії 16-річного водія Infiniti затримали в порядку ст. 208 КПК України. Наразі проводяться слідчі дії, а також призначено низку судових експертиз.



Харьковчанин

2 листопада 2021, 03:26

Лучшее время для проведения футбольных матчей и не найти. Пир во время чумы!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися