Олімпійські ігри в Пекіні: Коли виступатимуть спортсмени з Харкова

У Пекіні стартують Олімпійські ігри

У Пекіні 4 лютого стартували XXIV зимові Олімпійські ігри. У пресслужбі Харківської облдержадміністрації розповіли коли виступатимуть харківські спортсмени.

Так, Харківську область представлять Руслан Перехода у лижній гонці, Олександра Назарова та Максим Нікітін у фігурному катанні та Уляна Бурова у шорт-треку. Сьогодні в рамках командних змагань у категорії "Ритмічний танець" виступить танцювальна пара Назарова та Нікітін. З повним графіком виступів харківських спортсменів можна ознайомитись нижче.

Контекст:

На Олімпійських іграх у Пекіні, як і минулого разу, прапор України нестимуть одразу два спортсмени. Ними стали фристайліст із Харківської області Олександр Абраменко та харківська фігуристка Олександра Назарова.

Сайт "Коментарі" писав про те, що міністр Гутцайт розповів, який результат української збірної на Олімпіаді в Пекіні вважатиметься провалом. Також він відповів на запитання чому у нього занижені очікування щодо результатів виступу наших спортсменів.

Фахівці американської аналітичної компанії Gracenote представили остаточний прогноз на розподіл медалей зимової Олімпіади в Пекіні 2022 року. На думку експертів наших спортсменів може очікувати невдача на Олімпіаді. Аналітики впевнені, що Україна завершить свій виступ на Олімпіаді у Пекіні без жодної медалі.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися