Харків'яни виступили на чемпіонаті Європи з боксу у Франції

Спортсмени вибороли “срібло” чемпіонату Європи з боксу в одному з розділів

На чемпіонаті Європи з боксу серед дорослих та юніорів успішно виступили вихованці Комплексної дитячо-юнацької спортивної школа № 6 Слобідського району. Змагання відбулися у місті Булонь-сюр-Мер (Франція). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

“У складі національної збірної команди України з французького боксу Сават харків’яни взяли участь у розділі “Комба”. За результатами змагань “срібло” чемпіонату вибороли Антон Черніков, Карина Тат’янченко та Денис Фуртас (тренер – Юрій Кохановський)”, - повідомили у Харківській міській раді.   

pictureРаніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з 15 по 19 вересня у місті Чернівці відбувся чемпіонат України зі стрільби з лука серед дорослих. У змаганнях 150 учасників представляли 11 регіонів України. У програмі чемпіонату відбулися  змагання у блочному та класичному луку. Харківський спортсмен Володимир Каменський переміг у національному чемпіонаті в особистій першості серед чоловіків.

А у командній першості серед чоловіків на чемпіонаті України зі стрільби з лука серед дорослих бронзу здобула харківська команда "Харківська - 1".

Також спортсмени з Харкова представили Україну на Кубку світу з акробатичного рок-н-ролу. Українці вибороли чотири медалі - одну золоту, дві срібні та одну бронзову. Перше місце посіли Станіслав Філіпас та Олександра Вітковська у категорії “Юнаки 2”. А друге місце у цій же категорії вибороли Ілля Горлачов та Єлизавета Шматька. Загалом понад 700 спортсменів взяли участь у змаганнях з 14 країн світу. До збірної команди України увійшли 54 спортсмени та тренери.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися