Юні спортсмени Харкова «взяли» п’ять медалей на турнірі з бадмінтону в Австрії

Спортсмени змагалися сольно і в парах.

Вихованці відділення бадмінтону Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №13 успішно виступили на турнірі "Austrian U17 International 2022", який проходив з 7 по 9 жовтня в місті Медлінг (Австрія). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Адміністрації Салтівського району.

На рахунку юних спортсменів – дві золоті, дві бронзові та одна срібна медаль.

У жіночій одиночній категорії І місце зайняла Анастасія Алимова.У жіночій парній категорії першими стали Олександра Боцман та Дар’я Кошечкіна, ІІ місце посіли Анастасія Алимова та Раія Альмалальха.

У змішаній парній категорії дві бронзи завоювали пари – Федір Тюрін - Олександра Боцман та Сергій Марущак - Анастасія Алимова.

"Вітаємо гравців, їхніх тренерів та батьків! Бажаємо удачі на наступних турнірах!" - побажали у райадміністрації.

AFnI8rtQ-O-c3uZvIbXoPKHnr.jpg

JlGmTP_pseV1dJ71yW3Rlhdij.jpg

F-T5_vgbOci52UvOUdSQRuZRi.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків'янка стала чемпіонкою світу з підводного спорту. Катерина Садурська встановила рекорд.

З 1 по 8 жовтня 2022 р. у м. Каш (Туреччина) проходив чемпіонат світу з підводного спорту (фрідайвінг, відкрита вода). У складі збірної команди України спортсменка Харківської області Катерина Садурська стала чемпіонкою світу з дисципліни FIM (вільне занурення) із результатом 92м (національний рекорд). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" за інформацією департаменту у справах молоді та спорту Харківської ОВА.

Сама Катерина зазначає, що це найглибше її занурення та найважче. Більше того, результат став новим абсолютним рекордом України у цьому виді спорту.

"Чемпіон світу. Я не можу повірити. 92 м – новий абсолютний національний рекорд України! Моє глибоке занурення! І найважче! Я розповім про це пізніше. А поки що хочу присвятити цю перемогу всім українцям, моїй прекрасній, талановитій країні! Ми можемо робити неможливе", – написала Садурська у своєму Інстаграмі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися