Харківські важкоатлети взяли срібло на чемпіонаті Європи

Хлопці здобули дві срібні медалі у різних вагових категоріях.

Спортсмен із Харкова Євгеній Янцевич посів друге місце на чемпіонаті Європи з важкої атлетики. У змаганнях беруть участь спортсмени до 23-х років у місті Дуррес (Албанія). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Євгеній Янцевич змагався у ваговій категорії до 102 кг , де взяв три срібні медалі: у ривку, у поштовху та сумі двоборства.

Крім того, харківський спортсмен Олег Ніколаєнко завоював срібну медаль у ваговій категорії до 96 кг у ривку серед юніорів віком до 20 років.

Нагадаємо, що раніше медалі континентальних першостей вибороли спортсменки з Харкова: Каміла Конотоп, Марія Гангур, Аліна Захарченко та Світлана Самуляк.

EXJeYk4LBZO79ePOvVjnuLcvh.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Жінки Харкова плетуть маскувальні сітки на фронт. Працівники дитячого садка вже більше місяця допомагають військовим ЗСУ. Працівниці закладу дошкільної освіти №353 Основ'янського району вже більше місяця плетуть маскувальні сітки для військової техніки та інженерних споруд . Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили у районній адміністрації, першу партію сіток передали військовим у свято Покрови, у День захисників та захисниць України. "Як Покрова Пресвятої Богородиці покриває віруючих своєю благодаттю, то нехай і ці сітки захистять хлопців на фронті від ворогів. Віримо, що наше кохання та турбота допоможуть українським захисникам перемогти та повернутися живими", - зазначили в райадміністрації.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися