Книгу з автографом Ігоря Терехова продадуть на аукціоні

Благодійний аукціон проведуть у рамках Міжнародного турніру з хокею

У Департаменті у справах сім'ї, молоді та спорту розповіли, що 10-13 листопада у польському місті Торунь відбудеться Міжнародний хокейний турнір Hockey Bayraktar. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.У рамках змагання проведуть благодійний аукціон. Його мета - збирати кошти на допомогу Харкову, його жителям, ДСНС та ЗСУ. Організатор аукціону - харківський хокейний клуб “Витязь”. 

Серед лотів буде представлена книга-фотоальбом “Харків - столиця конструктивізму” з автографом Харківського міського голови Ігоря Терехова. У книзі зображене місто у період 1920-30-х років, у час, коли Харків був столицею України. Для видання використали фотографії з:

  • архівів Історичного музею;

  • Харківської державної бібліотеки ім. Короленка;

  • особистого архіву архітектора Володимира Лейбфрейда;

  • раритетної книги "Харків будує". 

Також учасники аукціону зможуть купити марки та автентичний український мерч. Аукціон проведуть на сайті http://hockeybayraktar.com/. На цьому майданчику транслюватимуть хокейні матчі.

Усі охочі також зможуть зробити донати на підтримку міста та армії. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у суботу, 30 жовтня до Харкова надійшов гуманітарний вантаж від німецької організації IsraAID Germany. Харкову передали дві повністю укомплектовані пожежні машини, медичне обладнання, медикаменти, таблетки для знезараження води, теплий одяг та ковдри. Вантаж зустрів перший заступник Харківського міського голови Олександр Нова. Він зазначив, що отриманий спецтранспорт стане у пригоді харківським рятувальникам, завдяки яким вже збережено чимало об’єктів інфраструктури міста, та головне - тисячі життів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися