Харків'янка вибилась в лідери: подробиці

Друге місце у турнірі виборола українська шахістка Марія Музичук

Харків'янка Ганна Ушеніна виборола перемогу на шаховому турнірі Tata Steel Chess India Rapid. Змагання відбулися 1 грудня в Індії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У Департаменті у справах сім'ї, молоді та спорту розповіли, що українка зрівнялася з грузинкою Наною Дзагнідзе за всіма показниками після дев'яти раундів. Переможницю змагань визначали на тай-брейку. Харків’янка стала кращою в обох матчах (2:0).

На бліцтурнірі Tata Steel India Blitz-2022, який відбувся 2-4 грудня, Ганна Ушеніна зайняла шосте місце. Вона набрала 8,5 бала.

Друге місце у турнірі виборола українська шахістка Марія Музичук. Вона набрала 12 очок з 18 і поступилася лише представниці Індії Рамешбабе Вайшалі (13,5). Четвертою на турнірі фінішувала Ганна Музичук (10,5).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що харків'янка Вероніка Накота виборола перемогу на чемпіонаті світу з боксу, який завершився 27 листопада у місті Ла Нусія (Іспанія). Вихованка боксерського клубу “Авангард/ХТЗ” перемогла у фіналі представницю Узбекистану Азізу Зорікову. Чемпіонка з України виступає у ваговій категорії до 70 кг.  У Департаменті у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради розповіли, що здобули результати й інші боксери, які представляли на змаганнях Україну. Двоє боксерів Айдер Абдураімов (57 кг, Школа вищої спортивної майстерності) та Іван Агапов (60 кг, ШВСМ) увійшли до вісімки найсильніших боксерів світу серед молоді. Загалом збірна України отримала на чемпіонаті світу чотири медалі. Однак у Федерації боксу України залишилися незадоволені суддівством.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися