У Харкові розпочалися всеукраїнські змагання "Колізей-2020"

У Харківську область для участі у Всеукраїнських змаганнях прибули 400 борців

Відомо, що 31 січня та 1 лютого у Харкові проходить ІХ Всеукраїнський турнір з вільної боротьби серед юнаків та дівчат "Колізей - 2020". У зв'язку з цим, на Харківщину з'їхалися юні борці із 11 регіонів країни, а також Білорусі та Молдови.

За даними прес-служби Харківської облдержадміністрації, у змаганнях беруть участь 400 спортсменів від 8 до 17 років. Кращих визначатимуть у 18 вагових категоріях (15 – для хлопчиків, 3 – для дівчат). На змаганнях також окремо відзначать спортсменів "За кращу техніку" і "Волю до перемоги".

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що сьогодні, 1 лютого, у Харківській області розбудили бабака-провісника України - Тимка III. Відомо, що гризун живе на станції біологічного факультету ХНУ в селі Гайдари. Незважаючи на те, що зима в цьому сезоні сильно запізнюється, весна все-таки не за горами, повідав світу харківський гризун. За народними прикметами, якщо в День бабака розбудити тварину і вона, покинувши нору, не побачить своєї тіні, значить, зима скоро закінчиться, і весна буде ранньою. Якщо ж бабаку вдається побачити свою тінь, то нас чекає ще 6 тижнів зими.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися