Харків'ян запрошують на змагання: подробиці

Для участі в змаганні потрібно обов'язково зареєструватися

Харківʼян запрошують на змагання з віджимань. Захід відбудеться онлайн для різних вікових категорій 1 червня 2023 року. Початок заходу о 13:00). До участі запрошуються спортсмени з різним рівнем підготовки від 7 років. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Змагання проведуть у наступних вікових категоріях:

  • молодші діти (7-9 років);

  • старші діти (10-12 років);

  • юніори (13-15 років);

  • дорослі (16+ років);

  • родини (мама, тато, дитина).

Кожен учасник повинен зробити найбільшу кількість віджимань за 1 хв. Техніку виконання оцінюватимуть чотири судді за 100-бальною системою за такими критеріями: амплітуда, положення тіла, ліктів і кистей, загальне враження. 

Для участі в змаганні потрібно обов'язково зареєструватися за посиланням

Онлайн-трансляція змагань відбудеться на сторінці організатора Олени Привалової в інстаграм.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові провели фестиваль науки “Світло, що дає надію!”. Гості фестивалю могли відвідати лабораторно-експериментальну та спортивно-оздоровчу зони. Також були організовані вікторини та майстер-класи з програмування, фінансової грамотності, бізнесу, психології та ін. Мета заходу - популяризація знань та мотивація учнів до якісної освіти шляхом наочних демонстрацій, майстер-класів, вікторин та інших методів STEM-освіти.

Під час відкриття заходу Харківський міський голова Ігор Терехов привітав студентів та викладачів зі святом і висловив переконання, що після здобуття перемоги вони разом з міською владою братимуть активну участь у відбудові Харкова.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися