Харківська спортсменка виграла бронзу дефлімпійського чемпіонату світу із плавання

Катерина Іваненко - неодноразовий призер чемпіонатів світу

Харківська дефлімпійська спортсменка Катерина Іваненко стала бронзовою призеркою дефлімпійського чемпіонату світу із плавання. Про це повідомляють в Департаменті сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради.

Іваненко виграла бронзову нагороду ЧС у жіночій естафеті 4x200 м вільним стилем. Бронзовим став заплив, в якому Катерина виступила разом із Анітою Махник, Іриною Терещенко і Дарʼєю Тарасенко (всі дівчата представляють Кіровоградську область).

Для Катерини це вже не перші змагання такого високого класу. Вона вже представляла Україну на Дефолімпіаді і чемпіонатах світу та Європи.

Відзначимо, наразі скарбничка збірної України налічує вісім золотих, чотири срібні та три бронзових нагороди. VI чемпіонат світу з плавання серед спортсменів з порушеннями слуху триває з 14 по 19 серпня у Буенос-Айресі (Аргентина). У змаганнях беруть участь спортсмени з 28 країн світу.

Раніше "Комментарі. Харків" повідомляли, що спортсмен із Харкова Євгеній Янцевич посів друге місце на чемпіонаті Європи з важкої атлетики. У змаганнях беруть участь спортсмени до 23-х років у місті Дуррес (Албанія). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Євгеній Янцевич змагався у ваговій категорії до 102 кг , де взяв три срібні медалі: у ривку, у поштовху та сумі двоборства. Крім того, харківський спортсмен Олег Ніколаєнко завоював срібну медаль у ваговій категорії до 96 кг у ривку серед юніорів віком до 20 років. Раніше медалі континентальних першостей вибороли спортсменки з Харкова: Каміла Конотоп, Марія Гангур, Аліна Захарченко та Світлана Самуляк.

 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися