Спортсмени з Харкова здобули дві нагороди на чемпіонаті України

Харківські дзюдоїсти здобули бронзову та срібну медалі на змаганнях в Києві

Харків'яни виграли дві медалі на молодіжному чемпіонаті України з дзюдо. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city".

Чемпіонат України з дзюдо серед молоді до 23 років відбувся 15 вересня у столичному легкоатлетичному манежі. За підсумками змагань спортсмени Харкова вибороли дві медалі: Данило Кравченко став віцечемпіоном країни у ваговій категорії до 60 кг, а Марк Чередниченко здобув бронзу у вазі до 73кг.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про успіх харківського тенісиста на міжнародному турнірі. Збірна України з тенісу перемогла Колумбію у матчевій зустрічі Першої світової групи Кубка Девіса. Вирішальний п'ятий матч випало зіграти харківʼянину Владиславу Орлову, суперником якого став Ніколас Мехія. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на телеграм-канал "Kharkiv sport city". Орлов програв перший сет з рахунком 5:7, однак зумів відігратись, зробивши два брейки у другій партії — 6:4. Результат матчевої зустрічі вирішив фінальний сет. Орлов забрав всі гейми на своїй подачі, однак не реалізував одразу шість брейк-поїнтів. Переможець визначився на тай-брейку — українець зумів дотиснути Мехію та виграв 7:4. Наступний матч збірної України у Кубку Девіса відбудеться вже у 2024 році, точна дата поки невідома.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про виліт Анни Гапонової з Чемпіонату Європи. Жіноча збірна України з харківʼянкою Анною Гапоновою у складі зупинилася на стадії 1/16 фіналу чемпіонату Європи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на телеграм-канал "Kharkiv sport city". На чемпіонаті Європи з настільного тенісу чоловіча та жіноча збірні України не змогли встояти проти німецьких команд і залишили фінальну сітку. Обидва матчі синьо-жовті програли з однаковим рахунком 0:3. Тільки по одному переможному сету вдалося взяти Ярославу Жмуденко і Соломії Братейко.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися