Харківські спортсмени вибороли шість нагород на Чемпіонаті Європи

На рахунку харків'ян одна золота, дві срібні та три бронзові медалі

Харківські спортсмени здобули медалі чемпіонату Європи з сумо серед дорослих. Змагання проходили з 15 по 17 вересня у Польщі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Сумоїсти Харківської області здобули одну золоту, дві срібні та три бронзові медалі.

Чемпіонкою Європи у ваговій категорії до 65 кг серед жінок стала Олена Нікітінська. Вона успішно дійшла до фіналу, де перемогла іншу харківську спортсменку Софію Бордінських, яка, відповідно,  посіла друге місце в цій ваговій категорії. Також срібною призеркою чемпіонату Європи стала Тетяна Караченко (вагова категорія до 73 кг)

На рахунку чоловіків були три бронзові медалі, які здобули Нікіта Каневський ( до 77 кг), Демід Караченко ( до 85 кг) та Олександр Примаченко ( 92 кг). 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про здобуття харківськими дзюдоїстами двох медалей на чемпіонаті Європи. Харків'яни виграли дві медалі на молодіжному чемпіонаті України з дзюдо. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city". Чемпіонат України з дзюдо серед молоді до 23 років відбувся 15 вересня у столичному легкоатлетичному манежі. За підсумками змагань спортсмени Харкова вибороли дві медалі: Данило Кравченко став віцечемпіоном країни у ваговій категорії до 60 кг, а Марк Чередниченко здобув бронзу у вазі до 73кг.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про успіх харківського тенісиста на міжнародному турнірі. Збірна України з тенісу перемогла Колумбію у матчевій зустрічі Першої світової групи Кубка Девіса. Вирішальний п'ятий матч випало зіграти харківʼянину Владиславу Орлову, суперником якого став Ніколас Мехія. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на телеграм-канал "Kharkiv sport city". Орлов програв перший сет з рахунком 5:7, однак зумів відігратись, зробивши два брейки у другій партії — 6:4. Результат матчевої зустрічі вирішив фінальний сет. Орлов забрав всі гейми на своїй подачі, однак не реалізував одразу шість брейк-поїнтів. Переможець визначився на тай-брейку — українець зумів дотиснути Мехію та виграв 7:4. Наступний матч збірної України у Кубку Девіса відбудеться вже у 2024 році, точна дата поки невідома.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися