Спортсменки з Харківщини перемогли на чемпіонаті України

Бадмінтоністки з Харківської області виграли всі поєдинки

Харківські бадмінтоністки перемогли на командному чемпіонаті України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city".

Змагання відбувалися з 21 по 24 вересня у Києві.  До складу команди увійшли: Анастасія Єрохіна, Дар'я Кошечкіна, Олександра Боцман, Валерія Рудакова, Владислава Лісна та Марія Александрова. Харків'янки успішно повели усі поєдинки, здолав суперниць з Києва, Одеси ти Дніпра.  

В свою чергу, чоловіча команда Харківської області зупинилася в кроці від медалі,  поступившись в боротьбі за "бронзу" суперникам з Львівської області. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про турнір з міні-футболу у Харкові. Команда КП "Харківські теплові мережі" перемогла у чемпіонаті з мініфутболу "Еліт-турнір". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з соцмереж Харківської міської ради. У першій лізі команда "ХТМ-1" провела 11 успішних матчів і у фіналі обіграла суперників з ФК "Спортінг" з рахунком 8:3.   За словами капітана команди тепловиків Артема Воронова, вперше у цьому сезоні гравці ХТМ розділилися на дві команди за рівнем кваліфікації, щоб кожен мав достатньо часу та можливостей проявити себе у грі. Такий підхід дав результат - кілька тижнів тому команда "ХТМ-2" посіла третє місце у 9-й лізі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про здобуття спортсменами з Харкова двох нагород на чемпіонаті України. Харків'яни виграли дві медалі на молодіжному чемпіонаті України з дзюдо. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city". Чемпіонат України з дзюдо серед молоді до 23 років відбувся 15 вересня у столичному легкоатлетичному манежі. За підсумками змагань спортсмени Харкова вибороли дві медалі: Данило Кравченко став віцечемпіоном країни у ваговій категорії до 60 кг, а Марк Чередниченко здобув бронзу у вазі до 73кг.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися