В турнірі з міні-футболу у Харкові перемогли комунальники

Команда КП "Харківські теплові мережі" здобула золоті нагороди

Команда КП "Харківські теплові мережі" перемогла у чемпіонаті з мініфутболу "Еліт-турнір". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з соцмереж Харківської міської ради.

У першій лізі команда "ХТМ-1" провела 11 успішних матчів і у фіналі обіграла суперників з ФК "Спортінг" з рахунком 8:3.  

За словами капітана команди тепловиків Артема Воронова, вперше у цьому сезоні гравці ХТМ розділилися на дві команди за рівнем кваліфікації, щоб кожен мав достатньо часу та можливостей проявити себе у грі. Такий підхід дав результат - кілька тижнів тому команда "ХТМ-2" посіла третє місце у 9-й лізі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про проведення спартакіади з пляжного волейболу у Харкові. Фінальний етап з пляжного волейболу серед працівників Харківської міської ради відбувся сьогодні, 23 вересня, у Центральному парку. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city". Перше місце посіла команда КП "Харківводоканал".  Віцечемпіонський титул здобув Департамент у справах сімʼї, молоді та спорту, а співробітники КП "Хакрівський метрополітен" забрали бронзові нагороди. Всього за перемогу у пляжному волейболі змагалися 19 команд. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про здобуття спортсменами з Харкова двох нагород на чемпіонаті України. Харків'яни виграли дві медалі на молодіжному чемпіонаті України з дзюдо. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city". Чемпіонат України з дзюдо серед молоді до 23 років відбувся 15 вересня у столичному легкоатлетичному манежі. За підсумками змагань спортсмени Харкова вибороли дві медалі: Данило Кравченко став віцечемпіоном країни у ваговій категорії до 60 кг, а Марк Чередниченко здобув бронзу у вазі до 73кг.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися