Харківські спортсмени здобули срібну медаль на Кубку України

Усього в фехтувальному турнірі брали участь 18 команд

Харківські шпажисти здобули срібло Кубку України у командній першості. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city".

27 вересня командними змаганнями чоловіків завершився Кубок України з фехтування на шпагах, який проходив на доріжках столичного ЦСК ЗСУ. Переможцями турніру, який зібрав 18 команд, стали представники Київської міської школи вищої спортивної майстерності Нікіта Кошман, Євген Макієнко, Віталій Свистіль і Павло Тимощенко. 

На шляху до найвищої сходинки п’єдесталу столичні шпажисти виграли чотири зустрічі, зокрема фінальну проти команди харківської ШВСМ на чолі з переможцем особистих змагань Романом Свічкарем (45:31). Разом з Свічкарем срібними призерами стали Андрій Опанасенко та Андрій Деркач, а також Євгеній Горбачук.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про перемогу спортсменок з Харківщини на чемпіонаті України. Харківські бадмінтоністки перемогли на командному чемпіонаті України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city". Змагання відбувалися з 21 по 24 вересня у Києві.  До складу команди увійшли: Анастасія Єрохіна, Дар'я Кошечкіна, Олександра Боцман, Валерія Рудакова, Владислава Лісна та Марія Александрова. Харків'янки успішно повели усі поєдинки, здолав суперниць з Києва, Одеси ти Дніпра.   В свою чергу, чоловіча команда Харківської області зупинилася в кроці від медалі,  поступившись в боротьбі за "бронзу" суперникам з Львівської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися