Харків'янин виборов золоту нагороду на Кубку України

Першість України з картингу проходила у Києві

Олександр Дерюга з Харкова - переможець Кубку України з автоспорту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city".

З 22 по 24 вересня у Києві відбувся Кубок України з автомобільного спорту картинг, перемогу на якому здобув гонщик з Харкова Олександр Дерюга. 

В змаганнях у міжнародному класі машин KZ 2, які є найшвидшими в картингу, харків’янин Олександр Дерюга впевнено обійшов усіх суперників та став переможцем Кубка України. Ще два гонщика харківського "Лідеру" показали високі результати та фінішували у першій десятці. Андрій Одиниця посів п'яте місце, а Михайло Свічкар – дев'яте.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про здобуття харківськими спортсменами срібної медалі на Кубку України. Харківські шпажисти здобули срібло Кубку України у командній першості. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city". 27 вересня командними змаганнями чоловіків завершився Кубок України з фехтування на шпагах, який проходив на доріжках столичного ЦСК ЗСУ. Переможцями турніру, який зібрав 18 команд, стали представники Київської міської школи вищої спортивної майстерності Нікіта Кошман, Євген Макієнко, Віталій Свистіль і Павло Тимощенко.  На шляху до найвищої сходинки п’єдесталу столичні шпажисти виграли чотири зустрічі, зокрема фінальну проти команди харківської ШВСМ на чолі з переможцем особистих змагань Романом Свічкарем (45:31). Разом з Свічкарем срібними призерами стали Андрій Опанасенко та Андрій Деркач, а також Євгеній Горбачук.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися