Спортсмени з Харківщини вибороли сім медалей на чемпіонаті України

Першість України з дзюдо серед кадетів проходила у Львові

Дзюдоїсти Харківщини вибороли почесні нагороди на першості України серед кадетів. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

Чемпіонат України з дзюдо серед молодших кадетів до 17 років проходив у Львові.

Спортсмени з Харківщини здобули три золоті та чотири бронзові медалі. Чемпіонами України стали: Ростислав Кострикін, Хазар Гейдаров та Богдан Остапенко. Треті місця посіли Єгор Андрейченко, Арсеній Агєєв, Олександр Мазур та Дар'я Карпусь. В загальнокомандному заліку збірна Харківської області посіла третє місце.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про перемогу харківського велосипедиста на чемпіонаті Європи. Станіслав Титаренко з Харкова - чемпіон Європи у гонці Gravel. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city". Змагання відбувались як серед елітних спортсменів, так і у категорії "Мастерс". На дистанції 56.8 км у віковій категорії 70-74 харків'янин Станіслав Титаренко здобув впевнену перемогу і майку чемпіона Європи.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про успіх харківських фігуристів. Юні харківські фігуристи Марія Пінчук та Микита Погорєлов пройшли до фіналу Гран-прі та поїдуть до Пекіну. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city". Додавши вчора срібло Гданська до здобутого раніше золота Стамбула, наш танцювальний дует гарантував собі путівку до фіналу престижної серії, який відбудеться 7-10 грудня у Пекіні. Вихованці Галини Чурілової та Мар'яни Козлової встановили при цьому одразу два особистих рекорди - у довільному танці (92.20), який завершили на першому місці, та за сумою двох програм (154,43), програвши у підсумку 1.45 бала лідерам після першого дня змагань - представникам Німеччини.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися