Харківські спортсмени здобули дев'ять нагород на міжнародних змаганнях

Змагання з шорт-треку проходили у Польщі

Спортсмени Харківщини посіли призові місця на міжнародних змаганнях з шорт-треку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

Міжнародні змагання проходили у Польщі з 29 вересня по 1 жовтня. Спортсмени Харківської області здобули сім золотих, одну срібну та одну бронзову медалі.

Найбільшу кількість золотих медалей Україні та Харківщині приніс Данило Федоренко, який переміг на дистанціях 1500 м, 1000 м та 500 м. Крім того Данило разом з харківськими спортсменами Нікітою Неміро, Владиславом Неміро і Богданом Мошенським переміг в естафеті 3000 м.

Спортсменки Харківщини Мирослава Селюкова і Вероніка Кремер посіли перше місце в естафеті 3000 м. Також на рахунку Мирослави Селюкової була "бронза" на дистанції 1000 м.

Друге місце в цій естафеті посіла інша українська команда, до складу якої увійшли харків'яни Даніїл Бергін, Ростислав Леонтенко та Максим Топчій. Ще дві золоті медалі були на рахунку харків'янки Катерини Моісеєвої, яка перемогла на дистанціях 1000 та 777 метрів.

Змагання були відбірковими на перші етапи Кубка світу, який відбудеться наприкінці жовтня в канадському Монреалі. На Кубок світу відібрали чотирьох спортсменів Харківщини: Данила Федоренка, Ростислава Леонтенка, Світлану Репецьку та Мирославу Селюкову.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про успіхи харківських дзюдоїстів на чемпіонаті України. Дзюдоїсти Харківщини вибороли почесні нагороди на першості України серед кадетів. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію Харківської ОВА.  Чемпіонат України з дзюдо серед молодших кадетів до 17 років проходив у Львові. Спортсмени з Харківщини здобули три золоті та чотири бронзові медалі. Чемпіонами України стали: Ростислав Кострикін, Хазар Гейдаров та Богдан Остапенко. Треті місця посіли Єгор Андрейченко, Арсеній Агєєв, Олександр Мазур та Дар'я Карпусь. В загальнокомандному заліку збірна Харківської області посіла третє місце.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися