Харків'янка здобула нагороду на престижному міжнародному турнірі

Турнір з карате проходив на Кіпр

Харківʼянка здобула бронзу престижного міжнародного турніру з карате. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city".

Міжнародний турнірі з KARATE1 SERIES A LARNACA 2023 відбувся на Кіпрі. У змаганнях взяли участь 784 атлети з 70 країн світу. Бронзову нагоду форуму здобула вихованка харківського карате клубу "Тайкан" Ольга Вербовата (керівник Олег Ястребов). 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про перемогу харківських юніорів на чемпіонаті України. Харківські сумоїсти виграли ЧУ серед юнаків та юніорів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city". Окрім медалей харківʼяни здобули ліцензії на континентальну першість. Чемпіонат України з сумо серед юнаків та юніорів відбувся з 30 вересня по 2 жовтня у Луцьку.  Чемпіонками країни стали Маргарита Меренгер (дівчата U12, вагова категорія до 40 кг) та Алефтина Ляшенко (юніорки U18, до 50кг). Також харківʼяни перемогли у командних змаганнях серед юніорів U18. Відзначилися Нікіта Каневський, Єгор Яременко, Даніл Романовський й Антон Іванов. За підсумками змагань наші спортсмени вибороли дев’ять ліцензій на чемпіонат Європи, який відбудеться з 10 по 12 листопада у Швейцарії.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про здобуття харківськими спортсменами двох медалей на змаганнях з боксу. Харківські боксери успішно виступили на чемпіонаті Балкан з боксу. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city". Спортивні змагання проходили з 27 вересня по 3 жовтня у Болгарії. Під час чемпіонату харківські спортсмени здобули золоту і срібну медалі.   Переможцем змагань у ваговій категорії до 86 кг став Богдан Толмачов. Він успішно дійшов до фіналу,  де здолав болгарського боксера Крістіана Дімітрова. В ваговій категорії до 57 кг срібним призером став Айдер Абдураїмов. У фіналі харків’янин поступився Хавʼєру Діазу Ібанезу з Болгарії. Підготували спортсменів до цих змагань їх тренери Сергій Данильченко та Андрій Марчук.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися