У Харкові провели одразу два важливих спортивних турніри

Між собою змагалися працівники Харківської міськради

У Харкові визначили найсильніших бадмінтонистів та шахістів серед працівників міськради, КП і райадміністрацій. Про це повідомляють"Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city".

У місті триває Спартакіада з масових видів спорту "Битва Департаментів, КП та районних адміністрацій".

13 жовтня у Школі вищої спортивної майстерності відбувся фінальний етап з бадмінтону. Чемпіонами стала команда Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту ХМР. Друге місце посіла адміністрація Салтівського району, третє – КП "Харківводоканал". 

Етап з шахів відбувся 15 жовтня. 1 місце виборола команда адміністрації Слобідського району. Віцечемпіонами стали співробітники Харківського метрополітену, бронзовими призерами – колектив адміністрації Новобаварського району. Відзначимо, у етапі з шахів за перемогу змагалися 19 команд.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про золоту медаль на чемпіонаті світу для харків'янина. Харків'янин здобув перемогу на чемпіонаті світу з шашок-100. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. Турнір проходив з 28 вересня по 13 жовтня у Кюрасао. Харківський гросмейстер Юрій Анікєєв в класичній грі пройшов турнір без поразок, виграв 7 партій та 11 зіграв внічию. В підсумку спортсмен набрав 25 очок та посів перше місце. Друге та третє було за представниками Нідерландів. Для Юрія Анікєєва це перша перемога на чемпіонаті світу з шашок-100.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про боротьбу харків'ян за нагороди Кубку світу. Харківʼяни позмагаються за нагороди Кубку світу з шорт-треку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city". Міжнародний союз ковзанярів (ISU) опублікував повний список учасників першого етапу Кубка світу 2023/24 з шорт-треку, який пройде в Канаді. До складу команди України увійшли 12 спортсменів, включаючи двох запасних. Половина з них – харківʼяни.  Чоловіки: Олег Гандей, Данило Федоренко, Тимофій Хохелько, Ростислав Леонтенко, Ярослав Морозов. Запасний: Данило Бергін. Жінки: Ксенія Адаменко, Уляна Дуброва, Світлана Репецька, Мирослава Селюкова, Єлизавета Сидьорко.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися