Харківські спортсмени перемогли на Кубку України

Медалі були здобуті на змаганнях у Рівному

Вихованці Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №4 успішно виступили на Кубку України та Всеукраїнському турнірі з козацького двобою (дорослі, юніори, юнаки, діти) "Пам’яті Героїв, полеглих у російсько-українській війні". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з соцмереж Харківської міської ради.

Як повідомили в Адміністрації Салтівського району, змагання пройшли 13-16 жовтня у місті Рівне. За підсумками виступів, Максим Шевченко виборов дві золоті нагороди у ваговій категорії до 50 кг, а  Артем Лещенко здобув "бронзу" у ваговій категорії до 60 кг.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про важливі спортивні змагання у Харкові. У Харкові визначили найсильніших бадмінтонистів та шахістів серед працівників міськради, КП і райадміністрацій. Про це повідомляють"Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city". У місті триває Спартакіада з масових видів спорту "Битва Департаментів, КП та районних адміністрацій". 13 жовтня у Школі вищої спортивної майстерності відбувся фінальний етап з бадмінтону. Чемпіонами стала команда Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту ХМР. Друге місце посіла адміністрація Салтівського району, третє – КП "Харківводоканал". Етап з шахів відбувся 15 жовтня. 1 місце виборола команда адміністрації Слобідського району. Віцечемпіонами стали співробітники Харківського метрополітену, бронзовими призерами – колектив адміністрації Новобаварського району. Відзначимо, у етапі з шахів за перемогу змагалися 19 команд.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися