Харків’янок визнали кращими в Туреччині: подробиці

Спортсменки з Харкова завоювали дві медалі з пляжної боротьби

Харківські борчині здобули золоту та бронзову медалі 5-го етапу світової серії з пляжної боротьби. Спортивні змагання відбулися з 13 по 15 жовтня в Туреччині. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Переможницею цього етапу у ваговій категорії до 70 кг стала Оксана Кухта.

В цій же ваговій категорії бронзову медаль виборола Олена Нікітінська.

Ще одна харківська спортсменка Анастасія Кравченко посіла п'яте місце у вазі до 60 кг.

Також за підсумками п'яти етапів визначилися переможці та призери всієї серії, яка є чемпіонатом світу. Харків'янки зібрали повний комплект нагород. Оксана Кухта стала чемпіонкою. "Срібло" дісталося Анастасії Кравченко, а бронзова медаль на рахунку Олени Нікітінської.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що в Україні буде з зимовим часом та як до нього підлаштуватися

Перехід на зимовий час збільшить споживання електроенергії на 13%. На бізнес-форумі Української ради бізнесу в Києві підприємці запропонували скасувати переведення годинників на зимовий час. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію "Фактів".

Олег Гетьман, економіст і координатор експертних груп "Економічної експертної платформи", стверджує, що перехід на зимовий час збільшить споживання електроенергії на 13%, тоді як її й так не вистачає через зниження рівня генерації. "Після переходу на зимовий час в Україні збільшується споживання електроенергії, що створює додаткове навантаження на енергосистему, яка й так працює в екстремальних умовах", – зазначає експерт.

Якщо Україна все ж буде переходити на зимовий час – то поради, як до нього під лаштуватися, дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися