Харків'янка перемогла на чемпіонаті світу

Турнір проходив у Туреччині

Харківська спортсменка завоювала золоту медаль на чемпіонаті світу з пляжної боротьби. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Вихованка Дитячо-юнацької спортшколи №4 Салтівського району Олена Нікітінська завоювала медалі на чемпіонаті світу з пляжної боротьби. На змаганнях, які проходили 13-15 жовтня у місті Дальян (Туреччина), дівчина виграла першість у складі жіночої команди України та посіла третє місце в особистому заліку.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про перемоги харків'ян на змаганнях з шорт-треку у Польщі. Харківʼяни здобули сім срібних та дві бронзові медалі на змаганнях з шорт-треку у Польщі. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city". Турнір із шорт-треку "Ogólnopolskie Zawody Rankingowe 2" відбувся 13-15 жовтня у польському місті Гіжицко.  Найрезультативнішою серед наших спортсменів стала Катерина Моісеєва, яка виграла срібло на дистанціях 500 м, 777 м і  1000 м. Дві срібні медалі здобув Кирило Коваленко (500 м і 1000 м). Даніїл Бергін фінішував другим на дистанції 1500 м, а Владислав Неміро – у забігу на 1000 м. Бронзові медалі для збірної України на дистанціях 222 м і 500 м виграв Макар Міхно. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про здобуття харків'янами золотих нагород з фігурного катання. Харківський фігурист разом з партнеркою здобув "золото" міжнародних змагань у танцях на льоду серед юніорів. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію Харківської ОВА. Міжнародний турнір з фігурного катання "Budapest Trophy" відбувся з 13 по 15 жовтня в столиці Угорщини. Золоту медаль змагань у танцях на льоду серед юніорів разом з одеситкою Іриною Підгайною здобув спортсмен із Харківської області Артем Коваль. Український дует у сумі за свій ритмічний та довільний танець отримав від суддів 141.44 бала та майже на десять балів випередив найближчих суперників з Польщі, на рахунку яких було 132.60 бала. Бронзовими призерами стали фігуристи з Чехії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися