Харків'янин взяв "золото" в міжнародному турнірі

Змагання відбулися в Угорщині

Харківський фігурист разом з партнеркою здобув "золото" міжнародних змагань у танцях на льоду серед юніорів. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Міжнародний турнір з фігурного катання "Budapest Trophy" відбувся з 13 по 15 жовтня в столиці Угорщини.

Золоту медаль змагань у танцях на льоду серед юніорів разом з одеситкою Іриною Підгайною здобув спортсмен із Харківської області Артем Коваль.

Український дует у сумі за свій ритмічний та довільний танець отримав від суддів 141.44 бала та майже на десять балів випередив найближчих суперників з Польщі, на рахунку яких було 132.60 бала. Бронзовими призерами стали фігуристи з Чехії.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про успіх харківських фігуристів. Юні харківські фігуристи Марія Пінчук та Микита Погорєлов пройшли до фіналу Гран-прі та поїдуть до Пекіну. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city". Додавши вчора срібло Гданська до здобутого раніше золота Стамбула, наш танцювальний дует гарантував собі путівку до фіналу престижної серії, який відбудеться 7-10 грудня у Пекіні. Вихованці Галини Чурілової та Мар'яни Козлової встановили при цьому одразу два особистих рекорди - у довільному танці (92.20), який завершили на першому місці, та за сумою двох програм (154,43), програвши у підсумку 1.45 бала лідерам після першого дня змагань - представникам Німеччини.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про успіх харків'ян на українських змаганнях. Вихованці Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №4 успішно виступили на Кубку України та Всеукраїнському турнірі з козацького двобою (дорослі, юніори, юнаки, діти) "Пам’яті Героїв, полеглих у російсько-українській війні". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з соцмереж Харківської міської ради. Як повідомили в Адміністрації Салтівського району, змагання пройшли 13-16 жовтня у місті Рівне. За підсумками виступів, Максим Шевченко виборов дві золоті нагороди у ваговій категорії до 50 кг, а  Артем Лещенко здобув "бронзу" у ваговій категорії до 60 кг.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися