Харків'янки пробилися до надважливого міжнародного турніру

Спортсменки поїдуть до Чехії

Харківʼяни позмагаються за нагороди рейтингового міжнародного турніру з бадмінтону. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city".

19 жовтня у Чехії розпочалися міжнародні змагання з бадмінтону YONEX Czech Open 2023. За нагороди змагатимуться 6 спортсменів з Харкова: Євгенія Кантемір, Анастасія Прокопович, Анастасія Алимова, Раія Альмалалха, Варвара Фролова, Софія Лаврова.

Віримо, що харків'яни зможуть показати високий рівень майстерності та вибороти призові місця.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про перемогу харків'ян на чемпіонаті Європи. Харківʼяни виграли мультиспортивний ЧЄ серед правоохоронців і співробітників екстрених служб. Про це "Коментарі. Харків" повідомляли з посиланням на інформацію "Kharkiv sport city". Змагання серед поліцейських, пожежників та інших екстрених служб відбулися в іспанському місті Торрев'єсі з 29 вересня по 7 жовтня.  Близько 3000 атлетів із 35 країн Європи боролися за нагороди майже у 40 видах спорту. Україну представляли четверо спортсменів. Троє – з Харкова.  Так, Василь Новіков виграв дві золоті медалі з бразильського джиу-джитсу. Яна Пок здобула три золоті й одну бронзову нагороди у тенісі. Костянтин Бутенко – срібло у ветеранському кікбоксингу (вікова категорія 45+).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про виступ харків'ян на планетарному форумі. Шакалова і Жовнір представлятимуть Україну на Всесвітніх іграх єдиноборств. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на телеграм-канал "Kharkiv sport city". Харківʼяни Катерина Шакалова й Ігор Жовнір позмагаються за нагороди цього планетарного форуму у грепплінгу та панкратіоні відповідно. Тренер – Владислав Сорока.  Відзначимо, Україну в Ер-Ріяді з 20 по 31 жовтня представлятимуть 57 спортсменів у дев'яти дисциплінах. Загалом за нагороди Всесвітніх ігор з єдиноборств у 16 видах спорту змагатимуться більше 1500 атлетів з 120+ країн світу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися