У Харкові провели Спартакіаду з боулінгу

Між собою змагалися працівники Харківської міськради

У Харкові відбувся відбірковий етап з боулінгу Спартакіади з масових видів спорту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city".

Вчора у клубі "Магніт" відбувся відбірковий етап з боулінгу Спартакіади з масових видів спорту серед працівників Харківської міської ради. 

Участь у змаганнях взяли 12 команд:

- Адміністрація Новобаварського району 

- КП "Харківський метрополітен" 

- КП "Ритуал" 

- КП "Міський інформаційний центр" 

- КСП "Харківміськліфт" 

- КП "Харківблагоустрій" 

- КП "Інженерні мережі" 

- КП " Харківводоканал" 

- Департамент з інспекційної роботи 

- Департамент адміністративних послуг та споживчого ринку 

- Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту  

- Департамент охорони здоров'я.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про змагання з бадмінтону у Харкові. У Харкові відбувся відбірковий етап з бадмінтону Спартакіади з масових видів спорту. Про це "Коментарі. Харків" повідомляли з посиланням на інформацію з телеграм-каналу "Kharkiv sport city". 30 вересня у Школі вищої спортивної майстерності відбувся відбірковий етап з бадмінтону Спартакіади з масових видів спорту.  Загалом у змаганнях взяли участь 18 команд працівників Харківської міської ради. До чвертьфіналу вийшли вісім найкращих команд від:  адміністрації Новобаварського району, КП "Харківський метрополітен", адміністрації Салтівського району, КП "Харківські теплові мережі", КП " Харківводоканал", адміністрації Київського району, Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту, Департаменту охорони здоров'я.  У наступну суботу, 7 жовтня, команди боротимуться за звання чемпіонів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про проведення у Харкові Спартакіади з настільного тенісу. У Харкові визначили найсильніших гравців з настільного тенісу у Спартакіаді. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city". У місті триває Спартакіада з масових видів спорту  серед працівників Харківської міської ради. Етап з настільного тенісу відбувся вчора, 28 вересня, у тенісному клубі "Мангуст" (ТРЦ "Французький Бульвар"). 1 місце посіла команда адміністрації Салтівського району, 2 місце - команда КП "Харківський метрополітен",  3 місце -  збірна  команда Департаменту земельних відносин. Загалом у змаганнях взяла участь 21 команда.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися