Харківські спортсмени надуспішно виступили на міжнародних змаганнях

Турнір відбувся в Угорщині

Команда КДЮСШ №13 успішно виступила на турнірі з дзюдо “Competition of Miklós Nagy”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city".

Змагання пройшли в угорському місті Залаегерсег. За підсумками виступів, вихованці КДЮСШ вибороли чотири золоті та три бронзові медалі.  

Так, чемпіонами турніру стали Ярослав Шумєєв (вагова категорія до 35 кг), Арман Хачатурян (66 кг), Владислав Зіновьев (55 кг) та Станіслав Сіліонов (+81 кг).  

Третє місце посіли Павло Цапко (вагова категорія 45 кг),  Ігор Слюсаренко та Тимур Шевченко (60 кг).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про нагороду харків'янина на всесвітніх змаганняхІгор Жовнір з Харкова виборов бронзу Всесвітніх ігор з єдиноборств. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city". Планетарний турнір триває у Саудівській Аравії. Харківʼянин Ігор Жовнір завоював бронзову нагороду у панкратіоні. Готував спортсмена до змагань його тренер Владислав Сорока. Україну в Ер-Ріяді представляють 57 спортсменів у 9 дисциплінах. Загалом за нагороди Всесвітніх ігор з єдиноборств у 16 видах спорту змагаються більше 1500 атлетів з 120+ країн світу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про перемогу харків'янки у всесвітніх змаганнях. Харківʼянка Катерина Шакалова завоювала золоту нагороду на всесвітніх змаганнях з грепплінгу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city". Готував спортсменку до змагань її тренер Владислав Сорока. Планетарний турнір триває у Саудівській Аравії. Україну в Ер-Ріяді представлятимуть 57 спортсменів у дев'яти дисциплінах. Загалом за нагороди Всесвітніх ігор з єдиноборств у 16 видах спорту змагаються більше 1500 атлетів з 120+ країн світу. "Я планувала завершувати свою кар'єру в грепплінгу, але не могла цього зробити без перемоги на Всесвітніх іграх", - сказала Катерина Шакалова після перемоги.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися