Спортсмен з Харкова зійшов на п'єдестал міжнародного турніру

Змагання проходять на Аравійському півострові

Ігор Жовнір з Харкова виборов бронзу Всесвітніх ігор з єдиноборств. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city".

Планетарний турнір триває у Саудівській Аравії. Харківʼянин Ігор Жовнір завоював бронзову нагороду у панкратіоні. Готував спортсмена до змагань його тренер Владислав Сорока.

Україну в Ер-Ріяді представляють 57 спортсменів у 9 дисциплінах. Загалом за нагороди Всесвітніх ігор з єдиноборств у 16 видах спорту змагаються більше 1500 атлетів з 120+ країн світу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про допомогу харківським спортсменам від західних партнерів24 жовтня Департамент сімʼї молоді та спорту, управління менеджменту та маркетингу ХМР і міжнародна гуманітарна організація "Данська Рада у справах біженців" на базі Харківськоі міськоі федерації спортивних танців провели сесію з інформування про ризики, пов’язані з мінами та вибухонебезпечними залишками війни для дітей та спортсменів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city". Юних танцівників ознайомили з алгоритмами безпечної поведінки, що робити і як діяти, якщо людина зрозуміла, що опинилися на замінованій території, або натрапила на боєприпас. Діти дізналися про правила безпечної поведінки, як виглядають попереджувальні знаки, небезпечні території та їхні ознаки, а також запам'ятали екстрені телефонні номери 101 і 103.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про перемогу харків'янки у всесвітніх змаганняхХарківʼянка Катерина Шакалова завоювала золоту нагороду на всесвітніх змаганнях з грепплінгу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city". Готував спортсменку до змагань її тренер Владислав Сорока. Планетарний турнір триває у Саудівській Аравії. Україну в Ер-Ріяді представлятимуть 57 спортсменів у дев'яти дисциплінах. Загалом за нагороди Всесвітніх ігор з єдиноборств у 16 видах спорту змагаються більше 1500 атлетів з 120+ країн світу. "Я планувала завершувати свою кар'єру в грепплінгу, але не могла цього зробити без перемоги на Всесвітніх іграх", - сказала Катерина Шакалова після перемоги.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися