Харків'янин медально виступив на чемпіонаті світу

Турнір проходив у албанській Тирані

Михайло Вишнивецький з Харкова здобув "срібло" першості світу з греко-римської боротьби. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з телеграм-каналу "Kharkiv sport city".

У Тирані (Албанія) завершився молодіжний чемпіонат світу зі спортивної боротьби (U23).

Заключний день змагань приніс збірній України з греко-римської боротьби другу нагороду. Срібним призером у ваговій категорії до 130 кг став Михайло Вишнивецький.

Харківський борець на шляху до фіналу виграв сутички у Парвеша з Індії, грека Апостолоса Панагіотіса Ціоволоса та азербайджанця Сархана Маммадова. У вирішальному поєдинку Вишнивецький поступився Мугаммету Гамзі Бакіру з Туреччини (3:5).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про благодійний турнір у ХарковіТурнір з міні-футболу "Єдність для перемоги" пройшов у Харкові 29 жовтня на стадіоні "Нова Баварія". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city". Управління менеджменту і маркетингу у сфері спорту Департаменту у справах сімʼї, молоді та спорту спільно з громадською організацією "Я врятований" провели у місті благодійний турнір з міні-футболу "Єдність для перемоги".  Участь у старті взяли 10 команд.  Чемпіоном стала команда "Успішний Харків". 2 місце посів колектив головного управління ДСНС України в Харківській області. Бронзові нагороди виборола громадська організація "Рестарт". У турнірі взяв участь голова Громадської організації "Я врятований" Дмитро Ложенко.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про створення нової спортивної команди у Харкові. Харківські "Пантери" збирають нову хокейну команду. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city". Жіночий хокейний клуб "Пантери" відкрив набір у жіночу хокейну команду на роликових ковзанах. До участі запрошують і дівчат віком від пʼяти років, і жінок. У цьому новому виді спорту себе можуть спробувати всі бажаючі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися