У Харкові створюють нову спортивну команду: що наразі відомо

Вже оголошено про набір у неї

Харківські "Пантери" збирають нову хокейну команду. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city".

Жіночий хокейний клуб "Пантери" відкрив набір у жіночу хокейну команду на роликових ковзанах. До участі запрошують і дівчат віком від пʼяти років, і жінок. У цьому новому виді спорту себе можуть спробувати всі бажаючі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про черговий етап Спартакіади у ХарковіУ Харкові визначили найсильніших більярдистів спартакіади з масових видів спорту. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city". У місті триває спартакіада з масових видів спорту "Битва Департаментів, КП та районних адміністрацій міста-героя Харкова". Переможців в етапі з більярду спартакіади з масових видів спорту "Битва Департаментів, КП та районних адміністрацій міста-героя Харкова" визначили у клубі "Morris" 26 жовтня.  Чемпіоном стала команда КП "Ритуал". Друге місце посів колектив "Комплексу з вивозу побутових відходів". На третій сходинці розташувалися співробітники адміністрації Київського району харківської міської ради. Загалом участь у змаганнях взяли 22 команди. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про змагання з кіберспорту у Харкові. У Харкові визначили переможців з кіберспорту спартакіади з масових видів спорту. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city". Переможців у кіберспортивному етапі спартакіади з масових видів спорту "Битва Департаментів, КП та районних адміністрацій міста-героя Харкова" визначили вчора в ігровому барі "Рот".  Чемпіонами стала команда Департаменту у справах сімʼї, молоді та спорту ХМР. Друге місце посів колектив Департаменту цифрової трансформації. На третій сходинці розташувалися співробітники КП "Шляхрембуд". Загалом участь у змаганнях взяли 14 команд. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися