Харківські баскетболісти добре виступили на чемпіонаті України

Матчі проходили в Кропивницькому

"Харківські Соколи" завершили другий бабл з двома перемогами та однією поразкою. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city".

У першому матчі баблу у Кропивницькому підопічні Олексія Золотоуса здолали ДіДіБао за рахунком 93:87. Хрисостоміді та Сорочан показали гарний атакувальний баскетбол, набравши 26 та 25 очок відповідно.

У другому матчі баблу "Харківські Соколи" у малорезультативному поєдинку здолали "Львівську Політехніку-КІВС" 65-54. Лідерами харків'ян стали Рафаїл Хрисостоміді (20 очок) та Дмитро Сорочан (17 очок). Також відзначимо дабл-дабл Олега Сергієнко (10 очок та 15 підбирань).

У заключному матчі баблу у Кропивницькому харківʼяни поступились БК "Самбір" і завершили бабл з рахунком 2/1.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про виступ харківського борця на чемпіонаті світуМихайло Вишнивецький з Харкова здобув "срібло" першості світу з греко-римської боротьби. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з телеграм-каналу "Kharkiv sport city". У Тирані (Албанія) завершився молодіжний чемпіонат світу зі спортивної боротьби (U23). Заключний день змагань приніс збірній України з греко-римської боротьби другу нагороду. Срібним призером у ваговій категорії до 130 кг став Михайло Вишнивецький. Харківський борець на шляху до фіналу виграв сутички у Парвеша з Індії, грека Апостолоса Панагіотіса Ціоволоса та азербайджанця Сархана Маммадова. У вирішальному поєдинку Вишнивецький поступився Мугаммету Гамзі Бакіру з Туреччини (3:5).



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися