Як у Харкові обирали найсильніших (ФОТО)

Переможці та призери змагань отримали грошові винагороди

У Харкові провели кілька спортивних турнірів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У Харкові відбувся турнір з вільної боротьби пам’яті заслуженого тренера України Леоніда Дуная серед юних борців у різних вагових категоріях. 

У міській раді нагадали, що Леонід Дунай був майстром спорту з греко-римської та вільної боротьби. У 1954 році почав тренерську діяльність, а в 1990 році йому присвоїли звання "Заслужений тренер України". З грудня 1992 року і до останніх років життя працював вчителем відділення вільної боротьби Харківського державного вищого училища фізичної культури №1.

А 11 листопада у Харкові пройшов відкритий Кубок міста з армрестлінгу Tatevosyan Cup. Як розповіли в Департаменті у справах сім’ї, молоді та спорту, змагання провели на честь відомого харківського параспортсмена Миколи Татевосяна. У турнірі взяли участь понад 100 армрестлерів. Найсильніших визначали у кількох вагових категоріях серед чоловіків, жінок та параспортсменів. 

Переможці та призери змагань отримали грошові винагороди, призи від партнерів та спонсорів заходу, а також подарунки від департаменту. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові працюють Університети третього віку - вони функціонують понад 10 років. 

Такі університети працюють на базі відділень денного перебування терцентрів надання соціальних послуг районів Харкова. Їх слухачами є особи похилого віку та особи з інвалідністю. 

“Університети функціонують уже понад десять років. Освітній процес там схожий на навчання у закладах вищої освіти. З 2020 року заняття проходять дистанційно та наживо”, - уточнили у міській раді. 



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися