У Харкові, попри війну, відновили проведення деяких заходів (ФОТО)

Найсильнішу команду з боулінгу у Харкові визначать 27 грудня

У Харкові стартували спортивні шкільні ліги. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У Департаменті у справах сім’ї, молоді та спорту розповіли, що 7 грудня відбувся перший етап змагань з боулінгу. 

“У шкільній лізі з боулінгу змагаються 36 команд загальноосвітніх закладів з усіх районів міста. Вік учасників - від 10 до 14 років. Змагання проходять у кілька етапів. Найсильнішу команду визначать 27 грудня”, - йдеться у повідомленні.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові відкриють дитячий садок в метро. Харківський міський голова Ігор Терехов розповів, що до дитячого садка вже записали 400 дітей. 

За його словами, заняття для дошкільнят стартують у січні та проводитимуться щосуботи у дві зміни: з 10:00 до 12:00 та з 13:00 до 15:00.  “Спочатку був ковід, зараз - війна. Але нам потрібно соціалізувати дітей, повноцінно готувати їх до школи. За цей невеликий час, відколи ми зробили таке оголошення, до метросадка вже записалися 400 дітей - це 15% від усіх дітей, які потім підуть у Харкові до першого класу”, - зазначив Ігор Терехов.

У Харківській міській раді нагадали, що рішення про організацію в метрополітені освітнього процесу для дітей старшого дошкільного віку було підтримане виконкомом міської ради. Дитячий садок працюватиме на ст. м. “Університет”, “Перемога”, “Академіка Павлова”, “Метробудівників” і “Тракторний завод”.

Детальніше про ситуацію в Харкові з навчанням дітей у підземці читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися