Українська каратистка завоювала медаль: харківський мільйонер поспівчував чоловікові

Анжеліка Терлюга завоювала срібну медаль

Українська каратистка Анжеліка Терлюга завоювала срібну медаль на Олімпіаді в Токіо. Харківський бізнесмен Юрій Сапронов сатирично привітав спортсменку з перемогою. Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці в FaceBook.

"Срібна" дівчинка. Анжеліка. Чи не Маркіза Ангелів. Анн і Серж Голон відпочивають. Але. Ось комусь дружина дістанеться. Вб'є, на раз. Голіруч. Це карате. Важить, взагалі-то, 53 кг. Розумничка! Анжеліка Терлюга. UPD. Кажуть що замжня. Значить пі@ець чоловікові...", - написав Юрій.

Варто зазначити, що наша спортсменка в фіналі (у ваговій категорії до 55 кілограмів) програла болгарці Івет Горановій з рахунком 1:5. Івет показала просто сенсаційний поєдинок. Після поразки Анжеліка вибачилася.

"У 7 років я не думала, що буду виступати на змаганнях, але у 2016 році, коли я дізналася, що карате стане олімпійським видом спорту, я втратила свого батька. Я мріяла про цю медаль, правда мріяла про нагороду іншого кольору. Сьогодні я зробила все, що змогла. Вибачте, що не "золото". Але для мене це біле золото. Я віддала всю себе за ці 5 років. Сьогодні я боролася зі своїми близькими в серці, зі своїми мріями. Думаю, що сьогоднішній день залишиться в моїй пам'яті назавжди , - сказала дівчина.

Олімпіада:

Найкраща тенісистка України Еліна Світоліна не змогла вийти у фінал Олімпійських ігор у Токіо. Еліна в півфіналі програла Маркеті Вондроушовій з Чехії з рахунком 3:6, 1:6. Попри поразку, Еліна стала першою українкою на Олімпійських іграх, яка в одиночному розряді вийшла у півфінал.

Український борець і нардеп від "Слуга народу" Жан Беленюк приніс Україні першу золоту медаль на Олімпіаді в Токіо. Спортсмен йшов до цього "золота" 21 рік.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися