Стало відомо, які вулиці та станції метро закриють через матч "Металіст-Оболонь"

Обмеження триватимуть з 16:00 до 21:00 у неділю 22 серпня

У неділю 22 серпня у районі стадіону "Металіст" буде обмежено рух деякими вулицями та закриті найближчі станції метро. Детальну інформацію повідомили у Департаменті інфраструктури Харківської міськради.

Обмеження розпочнуться о 16:00 та триватимуть 5 годин - до 21:00. Для проїзду транспорту будуть закриті п'ять вулиць: вул. Храмова, пров. Власівський,  вул. Плеханівська - від вулиці Молочної до вулиці Державінської.

Також на вхід та вихід будуть зачинені дві станції метро: "Спортивна" (червона лінія) та "Метробудівників" (синя лінія). Найближчі станції метро, якими можна дістатися до стадіону - "Проспект Гагаріна" (червона гілка), "Завод імені Малишева"(червона гілка) та "Захисників України" (синя гілка).

Усі обмеження пов'язані із проведенням футбольного матчу між ФК "Металіст" та ФК "Оболонь".

Для довідки: наразі ФК "Металіст виступає у "Першій лізі". Команда використовує ці виступи, аби підвищитися в класі і потрапити в Прем'єр-лігу, де почати боротьбу за перші місця в таблиці з грандами українського футболу - "Шахтарем" і "Динамо "

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що матч стартує о 18:45, а усі квитки вже розкуплені. Стадіон буде забитий під зав'язку, адже квитків на матч харків'ян вже не дістати. Аби уникнути розповсюдження коронавірусу на сьогоднішній день дозволено заповнювати стадіони максимум на 2/3 від загальної місткості. Спортивні оглядачі вже заявляють, що матч з "Оболонню" може повернути харків'ян в минуле, нагадавши, як на улюблений "Металіст" ходило все місто і це дійсно було велике спортивне свято. У прес-службі "Металіста" заявили, що саме харківський клуб своїм матчем відкриє низку святкувань в Харкові.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися