Відомий український тенісист завершив кар'єру

Український тенісист Стаховський завершив кар'єру

Український 36-річний тенісист Сергій Стаховський завершив кар'єру. Відповідний прощальний пост спортсмен опублікував на своїй сторінці в Instagram.

"Подорож у тисячу матчів починається з однієї подачі... Дякую, теніс, все було по-справжньому", – написав Стаховський.

Слід зазначити, що спортсмен закінчив кар'єру відразу після того, як не відібрався через кваліфікацію на Australian Open (відкритий чемпіонат Австралії). Українець у двох сетах програв американцеві Джеффрі-Джону Вулфу з рахунком 3:6, 4:6.

"Сумний день для українського тенісу. Для мене особисто. Сергій Стаховський з далекого Мельбурну оголосив про завершення спортивної кар'єри. 4 виграні турніри ATP в одиночному розряді, 4 – у парному. Найвищий одиночний рейтинг – 31. Вищий парний – 32. Багаторічний капітан збірної України в Кубку Девіса. Рекордсмен за кількістю перемог і зіграних матчів за Україну. Він не такий, як усі тенісисти. Не лише своїм котячим стилем і грою, а й волею, на яку ходить подивитися глядач. На Сергія ходили як у театр, на всіх майданчиках Світу. Розумний, допитливий, інтелігентний, прямий, чесний і справедливий", – написав харківський бізнесмен Юрій Сапронов і подякував Сергію, його батькам і всій родині.

Нагадаємо, влада австралійського штату Вікторія попри виграну Джоковичем справу у суді й надалі вимагатиме його депортації з країни. У понеділок, 10 січня, тенісист знову спілкувався з адвокатами та вирішує, як викрутитися із ситуації.

Вже 14 січня влада Австралії вдруге анулювала візу першої ракетки світу Новака Джоковича. Сам турнір Australian Open, на який приїхав Джокович, стартує 17 січня.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися