Харківські баскетболісти здобули медалі на Першості України

У матчі за 3 місце "Політехнік-2" переміг Полтаву

У Кременчуці Полтавської області завершився етап чемпіонату України з баскетболу 3х3 серед дорослих. Про це повідомили в міському спорткомітеті.

В чоловічій сітці змагань було заявлено 15 команд, які було розподілено на п’ять груп – до плей-оф пройшли лише переможці груп – напряму в півфінал переможці груп A, B та C, а переможці груп D та E (Політехнік-2 та PUSH-TEAM-2) зіграли між собою в чвертьфіналі.

Третіми на турнірі стали гравці команди Політехнік-2 (Олексій Ларін, Микита Бондаренко, Владислав Фісун та Данііл Шорко). Харківʼяни у матчі за третє місце перемогли Полтаву — 20:12.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про першу перемогу футбольного "Металіста" у новому сезоні Першої ліги. Харківський "Металіст" здобув першу перемогу в нинішньому розіграші Першої ліги України. На виїзді з рахунком 0:1 була обіграна "Нива" з Тернополя. Єдиним голом у матчі відзначився Василь Луців. У першому таймі складно було віддати комусь ініціативу. Було багато сумбуру, але обмаль конструктиву. Варто віддати належне гостям, які при першій можливості намагалися вибігати в атаку. Пригадати можна хіба що удар Гомеса, але легіонер не влучив у площину. У господарів небезпечно з гострого кута вище воріт пробив Різник. На перерву суперники пішли без голів. На початку другого тайму з меж штрафної пробивав Різник, але вище воріт. Гості відповіли ударом Василя Луціва, але занадто неточно. На жаль, у цьому матчі по справжньому небезпечних моментів було обмаль. На 81-й хвилині харків'яни вийшли вперед. Василь Луців першим встиг на добиванні і пробив у дальній кут - 0:1. Гол у своєму дебютному матчі. "Металіст" вперше у сезоні перемагає.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися