У Харкові прошла Спартакіада з настільного тенісу

Між собою змагалися команди працівників Харківської міськради

У Харкові визначили найсильніших гравців з настільного тенісу у Спартакіаді. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city".

У місті триває Спартакіада з масових видів спорту  серед працівників Харківської міської ради. Етап з настільного тенісу відбувся вчора, 28 вересня, у тенісному клубі "Мангуст" (ТРЦ "Французький Бульвар"). 

1 місце посіла команда адміністрації Салтівського району,  

2 місце - команда КП "Харківський метрополітен", 

3 місце -  збірна  команда Департаменту земельних відносин.

Загалом у змаганнях взяла участь 21 команда. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про перемогу харківських комунальників у міні-футбольному турнірі. Команда КП "Харківські теплові мережі" перемогла у чемпіонаті з мініфутболу "Еліт-турнір". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з соцмереж Харківської міської ради. У першій лізі команда "ХТМ-1" провела 11 успішних матчів і у фіналі обіграла суперників з ФК "Спортінг" з рахунком 8:3.   За словами капітана команди тепловиків Артема Воронова, вперше у цьому сезоні гравці ХТМ розділилися на дві команди за рівнем кваліфікації, щоб кожен мав достатньо часу та можливостей проявити себе у грі. Такий підхід дав результат - кілька тижнів тому команда "ХТМ-2" посіла третє місце у 9-й лізі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про проведення спартакіади з пляжного волейболу у Харкові. Фінальний етап з пляжного волейболу серед працівників Харківської міської ради відбувся сьогодні, 23 вересня, у Центральному парку. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city". Перше місце посіла команда КП "Харківводоканал".  Віцечемпіонський титул здобув Департамент у справах сімʼї, молоді та спорту, а співробітники КП "Хакрівський метрополітен" забрали бронзові нагороди. Всього за перемогу у пляжному волейболі змагалися 19 команд.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися