У Харкові відбулося чоловіче волейбольне «дербі»

Матч завершився за мінімальну кількість сетів

Палац спорту національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого повинен був приймати черговий, третій тур суперліги, однак через спалах коронавірусу в складах гостьових команд матчі скасували.

Як передає МГ "Об'єктив", харківське "дербі" винесли з наступного, четвертого туру - за згодою сторін. Харківський "Локомотив" в нинішньому сезоні виступає без фінансування і можливості проведення повноцінного тренувального процесу. На ігри і тренування волейболісти збираються після основної роботи.

Матч завершився за мінімальну кількість сетів на користь "Збірної Харківської області - Юракадемії". Рахунок по партіях - 25:21, 25:18, 25:20. Найрезультативнішим гравців став догравальника "Локомотива" Ігор Іванов, він забив 13 очок. У зведеної таблиці чемпіонату "Юракадемія" піднялася на четверте місце, "Локомотив" замикає десятку команд-учасниць.

Читайте також: У Полтаві на картодромі "Лтава" пройшли змагання з автомобільного спорту "Меморіал Пам'яті 2020". Харківські спортсмени міської команди "Лідер" були представлені практично у всіх класах машин змагань.

Фото: МГ "Об'єктив"



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися