Харків'янин зі списку Forbes розповів, де у місті побудують Європейську академію тенісу

Навчальний спортивний заклад планують акредитувати для проведення міжнародних чемпіонатів

У Харкові анонсували будівництво міжнародної Європейської тенісної академії. Про це розповів у своєму Instagram харківський бізнесмен Микола Удянський, який за версією Forbes у 2021 році увійшов до списку 100 найбагатших українців.

Підприємець зустрівся із кумиром багатьох тенісистів, першою ракеткою світу свого часу - німецьким скандальновідомим тенісистом Борисом Бекером. Під фото разом з ним Удянський написав:

"Зустріч двох особистостей подібна контакту двох хімічних речовин: якщо є хоча б найменша реакція, змінюються обидва елементи".

Удянський розповів, що у Харкові на базі діючого тенісного клубу у парку Горького, буде побудовано Європейську тенісну академію.

"Дітлахи з усього світу та України проводитимуть свої канікули в академії та тренуватися у професіональних Європейських тренерів", - захоплено повідомив підприємець.

За його словами, на базі академії планується проведення чемпіонатів Європи та світу, для цього необхідно буде виконати усі належні технічні умови.

На запитання зацікавлених користувачів соцмережі Удянський розповів, що навчання в академії буде доступно лише для дітей віком до 16 років. Але за бажання та домовленостей, дорослі також зможуть брати індивідуальні уроки у тренерів академії.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що у парку Машинобудівників збираються побудувати Льодову арену та акредитувати її для проведення змагань з хокею. Згідно проєкту, арена буде розрахована на 2500 місць. Представники Федерації хокею України пообіцяли відроджувати у Харкові хокейний спорт.



Владимир Правда

12 травня 2021, 20:59

Особенно повеселился фразой гнилого оратора - "детки со своей Украины будут проводить каникулы в спортивном лагере бла-бла-бла". Правда сулит следующее - "мы, мерзость, планируем организовать ещё один коммерческий проект для слоев которые смогут себе позволить посещать этот комплекс. И посещая этот комплекс взрослые благодетели, смогут смеяться над лозунгом - какой прекрасный и доступный корт построили для всех детишек украины"...

Жора

12 травня 2021, 13:51

С таким гуляющим ковидом на этих аренах скоро не строить не выступать будет некому

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися